heet vanaf nu

Anesthesiologie AMC

De afdeling anesthesiologie van het Academisch Medisch Centrum (AMC) is de eerste afdeling anesthesiologie in Nederland en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal center of excellence. Onze missie is: "Vooruitstrevend in perioperatieve zorg". Naast patiëntenzorg vervult de afdeling ook academische taken zoals wetenschappelijk onderzoek en de opleiding tot anesthesioloog. Wij delen graag onze expertise met u om kwaliteit van zorg te verbeteren. www.anesthesiologie-amc.nl

Volg mij op socialmedia2018
22
aug
blog
door
Anesthesiologie AMC
406
3
0

Amsterdam Critical interventions Training (ACT)

De ACT is een avondvullende vaardigheden training waarbij skills aangeleerd worden die nodig kunnen zijn bij de opvang en resuscitatie van vitaal bedreigde patiënten. De training wordt verzorgd door urgentie-anesthesiologen en traumachirurgen van het AMC.

advertentie
2018
18
jun
blog
door
Anesthesiologie AMC
514
2
0

Perioperatieve hyperoxygenatie

Tijdens algehele anesthesie kan je bij de beademing het zuurstof percentage instellen. Recent zijn richtlijnen uitgekomen om met een hoog percentage zuurstof te beademen. Wat is de reden van deze aanbeveling? En wat zijn de achtergronden? Anesthesioloog in opleiding Chris Doornebal geeft antwoord op deze vragen in zijn lezing over Hyperoxygenatie.

2018
16
apr
blog
door
Anesthesiologie AMC
814
1
0

Anesthesie: in vele opzichten een prachtig vak

Als anesthesiemedewerker ben je onderdeel van het OK-team. Met de meest innovatieve apparatuur tot je beschikking ben je verantwoordelijk voor het welzijn van de patiënt tijdens zeer uiteenlopende operaties. Richard vertelt over zijn werk in het Operatiecentrum van het AMC.

2018
02
feb
blog
door
Anesthesiologie AMC
2087
3
0

Protocollen Anesthesiologie AMC online

Wil je weten hoe anesthesie gegeven wordt in het AMC? Dat kan nu. De protocollen van de afdeling anesthesiologie van het AMC staan namelijk online op hun website.

advertentie
2018
08
jan
nieuws
door
Anesthesiologie AMC
2037
2
0

Samenwerking OK Visie en Anesthesiologie AMC gaat van start!

Vanaf 2018 gaan de afdeling anesthesiologie van het AMC en OK Visie samenwerken. Doel van deze samenwerking is om u nog beter te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de anesthesiologie. De afdeling anesthesiologie van het AMC is zeer actief op het gebied van zowel patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Verder delen ze hun kennis en expertise, zoals hun protocollen, via hun website. Daarnaast worden er regelmatig lezingen en symposia georganiseerd die u online kunt bekijken. Kortom een perfecte partner om mee samen te werken waarmee u uw voordeel kunt doen.