heet vanaf nu
2017
15
mei
door
Martijn Lupke
736
2
0

OK Visie goed uit de startblokken

Een maand na de lancering van OK Visie kijken we zeer tevreden terug op de eerste maand. De bezoekersaantallen overtreffen zelfs onze verwachtingen. Ruim een maand geleden, op 3 april om precies te zijn, ging OKBlog over in OK Visie. De fusie met OK Nieuws was een feit. Ondanks dat we al ruim een half jaar naar dit moment hadden toegewerkt en alle scenario's hadden voorbereid, vond ik het een spannende mijlpaal.

"Doen we er wel goed aan om te gaan fuseren?",  "Wat gaan onze lezers ervan vinden?" En nog veel meer vragen spookte door mijn hoofd. 

Nu, 6 weken na de lancering, kunnen we voorzichtig concluderen dat we een zeer goede keuze hebben gemaakt. De bezoekersaantallen zijn erg goed. De eerste maand hebben we ruim 10.000 unieke bezoekers mogen verwelkomen op de website en we zien dat deze lijn zich in mei aan het voortzetten is. 

Natuurlijk zijn we hier enorm trots op, maar we zouden u als lezer tekort doen om te lang te blijven hangen in deze mooie cijfers, want uiteindelijk gaat het daar niet om. Daarom zijn we continu bezig om nieuwe vormen van informatievoorziening te bedenken, zodat u optimaal geïnformeerd bent (en blijft) over alles wat er op de OK speelt.

Zoals u wellicht heeft gezien hebben we de eerste interviews geplaatst in het onderdeel "In the Picture". Binnenkort volgen hier meer interviews en ook reviews van interessante producten. In the Picture wordt het videokanaal van OK Visie. We komen daarom graag langs op uw OK voor een reportage of interview. Een mooie kans om uw organisatie "In the Picture" te zetten. 

OK Visie is nog lang niet uitontwikkeld, zo werken we nog hard aan 'Mijn OK Visie', zodat een lidmaatschap een echte meerwaarde krijgt en u bijvoorbeeld een persoonlijke nieuwsbrief kunt aanmaken met alleen het nieuws dat uw interesse heeft.

We houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Like onze Facebook - en LinkedIn pagina's, dan blijft u altijd op de hoogte!

Deel dit artikel
2 keer gedeeld
reageer

Martijn Lupke

Martijn Lupke (1975) is hoofdredacteur en directeur van OK Visie. Daarnaast is hij werkzaam als anesthesiemedewerker en sedationist in het St Jansdal Ziekenhuis. In 2015 richtte hij OKBlog op, wat in 2017 fuseerde met OK Nieuws tot OK Visie. 

bekijk al mijn blogs >
nog geen reacties geplaatst
...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie*

Naam*

E-mail*

Plaats reactie >